Ευάγγελος Κοτσώνης
CEOs Panel

Ευάγγελος Κοτσώνης

e-satisfaction CEO & co-founder, Sleed Partner

Ο κ. Κοτσώνης είναι Partner της Sleed, ενός από τα μεγαλύτερα Digital Marketing Agencies της Ελλάδας και co-founder και CEO της e-satisfaction. Έχει σημαντική εμπειρία σε θέματα e-business & digital marketing και ηγείται των τμημάτων Data & Web Analytics της Sleed, δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Πριν την ενασχόλησή του με το ηλεκτρονικό εμπόριο εργαζόταν για 4 χρόνια ως Information Security Consultant, ενώ από το 2007 μέχρι το 2010 είχε ερευνητική δραστηριότητα σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών και σε θέματα μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης, έχοντας δημοσιεύσει σε ελληνικούς και διεθνείς εκδοτικούς οίκους. Επίσης, είναι συνιδρυτής του bookvoice.gr, μίας πλατφόρμας με audiobooks, που έχει ως σκοπό να ηχογραφηθούν οι σημαντικότεροι τίτλοι βιβλίων, από Έλληνες και ξένους συγγραφείς, απαντώντας σε ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα, αυτό της πρόσβασης ολων των κοινωνικών ομάδων στα σημαντικότερα βιβλία.

Από το 2018 είναι μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.), ενώ η επιχειρηματική συνεισφορά του έχει αναγνωριστεί από το THI (Envolve Awards, 2014), Stelios Foundation (Youth Entrepreneur of the Year, 2016), Fortune Magazine (40 Under 40 list, 2019) . Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Ο.Π.Α. και κατέχει MSc. in Information Systems από το ίδιο πανεπιστήμιο.